Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe puppy of hond in huis? Start hier!

een nieuwe pup in huis

WelloPet helpt jouw nieuwe puppy naar een gezonder, langer en gelukkiger leven! 

Joepie, een nieuwe puppy in huis!

Een aangename, leuke, lange en gezonde tijd samen: dat is het doel! Bouw die ideale band met jouw hond vanaf dag één en geniet van elkaar!
Je wordt evenwel overstelpt met vragen: Welk ras?, Wel of niet vaccineren?, Help, mij pup bijt de schoen kapot en plast in huis! Moet ik naar de dierenarts? Hoe zorg ik voor de juiste opvoeding?

WelloPet kan jou daarbij helpen, op ieder moment!

Ontdek onze visie: 'Waarom WelloPet'


A) Ik denk eraan om een nieuwe puppy of hond in huis te nemen!
Wat moet ik weten? Is dit iets voor mij?

 


B) Ik heb een nieuwe puppy of hond 'op komst'!
Wat moet ik allemaal doen?

 • Je kan je best goed voorbereiden vooraleer de hond aankomt. Lees je alle tips op een rijtje in de blog​ Een nieuwe puppy in huis: wat nu
 • Wij bezorgen je graag een gratis Puppy Life Plan Box: een Puppy Life Plan is een voordelig pakket met alle preventieve zorgen voor bv. een pup: vaccinatie, ontworming, ontvlooiing, .... De gratis box bevat goodies, tips, waardebonnen t.w.v. 100€ maar vooral: een heel handig boekje "Welkom kleine vriend". Jouw gratis Puppy Box (enkel af te halen!) vraag je hier aan!
 • Haal alvast alle benodigde spullen in huis !

 

nieuwe puppy
nieuwe puppy
nieuwe puppy
nieuwe puppy

 


C) Mijn nieuwe puppy of hond is eindelijk bij mij thuis in huis!
Help, wat nu?

 • Je komt best eens langs op een gratis Knuffelconsult met een pup, of je gebruikt de voucher uit de Puppy Life Plan Box voor een gratis Health Check. Wacht niet tot het niet anders kan, doe dit preventief! De hond of pup kan dan wennen aan die vreemde omgeving bij de dierenarts, en de arts zal jou geruststellen bij twijfel en verder helpen met al je vragen.
  De dierenarts zal jouw hond ook wegen en de juiste voeding adviseren. Je kan eveneens een online voedingsadvies aanvragen.
 • Had je het boek Welkom Puppy nog niet? Bestel het nu - het is jouw gids voor alle geluk en veel fun samen!
 • "Elkaar begrijpen" is de start van alles: volg onze lezingen of workshops, of lees onze tips zoals de reeks Puppy Praktijk. We hebben ook aparte Speelweides voor pups, of voor mini en maxi-rassen. En een speciale Puppy Playground socialisatieklas!
 • Wees je bewust van 'Opvoeding': opvoeding is iets anders dan training of kunstjes leren. Speciaal daarvoor bieden we jou de WelloPet-lessenreeks Start to Puppy aan !
  Wil je op de hoogte blijven van Puppy Coaching? Geef jouw naam op onderaan deze pagina...
 • Zorg dat jouw hond alle diergeneeskundige bescherming geniet: vaccinatie, ontworming, ontvlooiing, anti-teken, nagels - ogen -oren, ... Het Puppy Life Plan 'Puppy', of 'Adult' bundelt dit voor jou in één voordelig en gemakkelijk pakket.
 • Heb je vragen? Kom langs bij de gedragsbegeleider of de dierenarts. Zet jezelf niet vast in twijfel, en blijf problemen voor. Zo bouwen we samen aan een langer, aangenamer en gezonder leven voor onze huisdieren.

Nog vragen? Stel ze hier!


Ja, hou me op de hoogte van komende evenementen, lessen, lezingen of workshops over & voor puppies!

Producten in de kijker