Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand november: Ideale voeding, ideaal gewicht

november voeding en gewicht

November: Ideale voeding, ideaal gewicht

Met voeding heb je de belangrijkste sleutel in handen om invloed uit te oefenen op de gezondheid van je liefste huisdier. Zowel de keuze van de juiste voeding, als het juist doseren van de hoeveelheid voeding, is van een ontzettend groot belang voor het gewicht van je viervoeter.

Daarnaast kan het zijn dat jouw huisdier nood heeft aan de hulp van een expert om de juiste voeding binnen te krijgen en op het juiste gewicht te komen. Daarvoor kon je al heel lang rekenen op de expertise van onze dierenartsen, die op basis van een medische diagnose therapeutische voeding aan kunnen raden.

Heeft jouw kat of hond het ideale gewicht?
 

Doe de test!

25% Korting op alle pet food in de maand november

Tot en met 30 november krijg je 25% korting op alle petfood. Deze actie is niet geldig online. Dus kom even langs in één van onze Pet Health Centres en profiteer van deze tijdelijk aanbieding. Met deze korting willen we baasjes stimuleren om hun huisdieren gezonde voeding te geven. Want een gezonde voeding is een belangrijk element in het onder controle houden van het gewicht. Zo leidt jouw dier een comfortabel, gezond en gelukkig leven. 

Ik heb hulp nodig!!! Wat nu?

Wel, er zijn verschillende mogelijkheden, je ontdekt ze hieronder:

1. Echt voedingsadvies, persoonlijk en op maat, door Food Coach Lise

Onze Food Coach ontdekt graag wat meer over jouw hond of kat om op basis daarvan gericht voedingsadvies te geven. Met onderstaande enquête leer je ons meer over het ras, leeftijd, gewicht, risicofactoren, voorgeschiedenis en activiteit van je huisdier. Wij sturen je daarop graag een overzichtelijk advies om mee aan de slag te gaan.

Vraag langs deze weg jouw gratis online voedingsadvies aan !

2. Kom langs voor een voedingsconsult

In november bieden we iedereen een gratis voedingsconsultatie aan. Maak je afspraak via onderstaande link.
Hiermee willen we jou belonen voor de extra aandacht die je wil geven aan het belang van voeding voor de gezondheid van jouw dier.

Voor dieren die wat begeleiding kunnen gebruiken, zijn er individuele consultaties mogelijk. Daar kunnen we dieper ingaan op eventuele struikelblokken in de voeding en kunnen we ook medische problemen uitsluiten. Op basis van ons onderzoek krijg je advies op papier mee huiswaarts en kunnen we samen bepalen of een verder traject nodig is.

Stel jouw vraag aan, of maak een afspraak bij, Food Coach Lise via deze link: lise.vantricht@wellopet.be.

3. Fitter dankzij het Afslankplan

Overgewicht heeft vele nadelen bij huisdieren: de levenslust neemt af, de levensverwachting wordt korter en het risico verhoogt op verscheidene soorten ziekten zoals diabetes, hartaandoeningen, leverproblemen en heel wat meer. Daarom is het dus heel belangrijk om zo snel mogelijk in te grijpen wanneer je trouwe vriend enkele kilo’s te veel weegt. 

Het kan voor baasjes echter een hele klus zijn om hun geliefde viervoeter terug naar een gezond gewicht te brengen. Om die reden bieden onze Food Coaches het afslankplan aan. Voor een vast bedrag van €95 wordt jouw viervoeter 12 à 18 weken nauw opgevolgd en regelmatig gewogen zodat je samen tot een gezond gewicht kan komen voor jouw hond of kat. 

Je krijgt een uitgebreid advies op papier mee om het gewicht goed op te kunnen volgen. Naast het meten van het gewicht wordt ook het gewenste gewicht bepaald. De Food Coach helpt jou langs het hele traject: welke voeding, aangepaste hoeveelheden, bewegingsadvies, gewoontes aanleren, snacks plannen... Alle ingrediënten om van jouw huisdier een fit en blij beestje te maken.

Ook krijg je de mogelijkheid om gratis gebruik maken van een activity tracker om na te gaan of je dier wel voldoende beweging krijgt. Daarbovenop kan je een looptest op de loopband laten afnemen.

Lees meer over het afslankplan

 

WIN WIN WIN

Samen met Hill’s Petfood Nutrition geven we elke week tijdens de maand november een 1.5kg of 2kg verpakking droogvoer en blikken natvoer weg.

Wat moet je daarvoor doen? Simpel, ga naar de site van Hill's, laat je e-mailadres na zodat we je kunnen verwittigen als je bij de gelukkigen bent. Vingers (of pootjes) kruisen en hopelijk win jij een pakket premium hondenvoeding! 

Niet gewonnen? Niet getreurd! Tijdens de maand november krijg je 25% korting op elke aankoop van petfood in onze Pet Health Centres*.

*Actie niet geldig op aankopen via de webshop

Doe nu mee en win

 

Alvast een cadeau van WelloPet: 10% korting op voeding

Op lekkere en gezonde voeding die aan alle criteria voldoet, hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Om die financiële drempel een beetje te verlagen, bieden wij de “Food Code” aan! Dit is een code waarmee je 10% korting kan krijgen op alle voeding in onze webshop. Als je telkens voor minstens €100 bestelt, kan je zelfs een korting van 20% aanvragen. Of wil je altijd 20% korting? Dan nodigen we je uit even naar het Life Plan te kijken. Tijdens de maand november krijgt iedereen uiteraard 25% korting.

Wat hangt daaraan vast, hoor ik je denken? Helemaal niks! Vraag simpelweg via onderstaand formulier gratis je Food Code aan, en geniet van de voordelen. Wij zullen je nooit verplichten tot een aankoop.

Lees meer over voeding

Ons team van dierenartsen en voedingsconsulenten hebben deze tips en blogs voor jou geselecteerd! Hoe meer iemand iets begrijpt, hoe meer die de juiste beslissingen kan nemen...

Een gezond gewicht voor je hond
Een gezond gewicht voor je kat
De gevaren van overgewicht 
Is dit overgewicht of toch een ideaal gewicht?

ontdek alle voeding rond overgewicht in de webshop

Doe hier de test: ideale voeding • Ideaal gewicht

6 korte vraagjes! En je krijgt een beter inzicht in hoe het is gesteld met jouw huisdier 🐾🐾

(even geduld, de test is aan het laden)

 
powered by Typeform

Producten in de kijker