Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand oktober: gedragsbegeleiding

thema van de maand oktober: gedragsbegeleiding

In oktober: focus op 'gedragsbegeleiding'

Ook gedrag is onderdeel van een goede gezondheid!

Wie huisdieren heeft, wordt geconfronteerd met heel wat vragen. Ben ik een goed baasje voor mijn hond of kat? Ben ik consequent genoeg? Krijgt mijn lieveling voldoende beweging? Of misschien wordt je geconfronteerd met ongewenst gedrag : agressie, stress, onzindelijkheid.
Trouwens, wist je dat 'ongewenst gedrag' de n°1 reden voor het afstaan van een huisdier is? Dit willen wij beiden voorkomen.

Bij WelloPet werken we samen met de beste therapeuten, consulenten en gedragsbegeleiders voor honden en katten. De therapeut of consulent/begeleider bekijkt het dier in zijn omgeving, en vooral in zijn relatie met het baasje. Door intense begeleiding, in de eigen omgeving, bij jou thuis, kan de therapeut jou helpen om het gedrag van mens en dier beter op elkaar af te stemmen. Bij WelloPet staat een Happy Pet, samen met een Happy Baasje, centraal.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Heb je één of meerdere katten?

  • Hou onze kalender in de gaten.
    Meer bepaald loopt de reeks Cat Vision met de gedragstherapeut opnieuw. In een kleine groep kan je dan ontdekken hoe we de wereld van katten kunnen lezen én hoe je kleine probleempjes oplost. Heel praktisch en op maat van jouw thuissituatie!
  • Iedereen die langskomt met een kat krijgt een leuk en mooi blogboekje WIST-JE-KATJES mee, speciaal voor catfriends! De beste blogs van kattenadoptiecafé Dreamcatchers verzameld voor WelloPet-klanten!

Heb je één of meerdere honden?

  • Hou onze kalender in de gaten.
    Meer bepaald gaat op 05/10/2019 een aparte mini-versie speelweide, naast een maxi-versie speelweide, door. Onze lievelingen kunnen dan samen spelen, onder begeleiding van gedragsbegeleiders Jorgen en Annemarie, tussen ofwel kleine, ofwel tussen grote, honden. Lees hier meer over het concept van een begeleide Speelweide...
  • Maar er is ook nog massage, snuffelen, wat als je zwanger bent, puppy coaching, niet trekken aan de lijn, samen sporten, ...

Pup op komst, of net in huis?

Actie

Alle deelnemers aan een hondenworkshop, -les of event in oktober, maken kans op één van de 5 waardebonnen voor een gratis gedragsconsult bij de gedragsbegeleider!
(30 min gedragsconsultatie hond bij WelloPet, naar keuze in te plannen voor eind 2019)

Boeken over gedrag? Ontdek hier de keuze van team WelloPet en geniet!

Nieuw: Werkboek I love Happy Cats

Werkboek

Promotie: Werkboek + Handboek

Werkboek & Handboek

Welkom Puppy

Welkom Puppy • Opvoeding

Honden zoals ze echt zijn

Honden algemeen

preview12_frontcover_350_tilted.png
preview12_promotie_tweeboeken_samen_350px.jpg
boek-joke-monteny.jpg
boek-chris-dusauchoit.jpg

 

Onze gedragsbegeleiders brachten deze nuttige informatie bij elkaar.

Je kan nog meer artikels lezen bij onze reeks 'tips' op onze website!

 

Bekijk ons aanbod workshops, masterclasses, lessen en lezingen