Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand oktober: gedragsbegeleiding

In oktober: focus op 'gedragsbegeleiding'

Ook gedrag is onderdeel van een goede gezondheid!

Wie huisdieren heeft, wordt geconfronteerd met heel wat vragen. Ben ik een goed baasje voor mijn hond of kat? Ben ik consequent genoeg? Krijgt mijn lieveling voldoende beweging? Of misschien wordt je geconfronteerd met ongewenst gedrag : agressie, stress, onzindelijkheid.
Trouwens, wist je dat 'ongewenst gedrag' de n°1 reden voor het afstaan van een huisdier is? Dit willen wij beiden voorkomen.

Bij WelloPet werken we samen met de beste therapeuten, consulenten en gedragsbegeleiders voor honden en katten. De therapeut of consulent/begeleider bekijkt het dier in zijn omgeving, en vooral in zijn relatie met het baasje. Door intense begeleiding, in de eigen omgeving, bij jou thuis, kan de therapeut jou helpen om het gedrag van mens en dier beter op elkaar af te stemmen. Bij WelloPet staat een Happy Pet, samen met een Happy Baasje, centraal.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Heb je één of meerdere katten?

  • Hou onze kalender in de gaten. Binnenkort komen de gratis tickets voor de fotoshoots beschikbaar. En plus is het begin oktober én werelddierendag én Dag van de Klant. Dus er komt heel wat leuks aan!

Heb je één of meerdere honden?

  • Op 30 oktober gaat onze Gedrag-dag door. Schrijf je in voor de lezing met als onderwerp 'Gewenst of Ongewenst Gedrag?'.  Nadien krijg je de kans om in een one-on-one gesprek met een van de begeleiders/therapeuten van gedachten te wisselen.Een unieke kans om hen alle vragen omtrent hun aanbod voor het gedrag van jouw hond voor te leggen.
     
  • Hou onze kalender in de gaten.
    Honden kunnen samen spelen, onder begeleiding van gedragsbegeleider Rony, tussen ofwel kleine, ofwel tussen grote, honden. Lees hier meer over het concept van een begeleide Speelweide...
     
  • Maar er is ook nog wandelvragenuurtjes, omgaan met stress, puppy coaching, niet trekken aan de lijn, en nog zoveel meer

Pup op komst, of net in huis?

 

 


 

Boeken over gedrag? Ontdek hier de keuze van team WelloPet en geniet!

Nieuw: Werkboek I love Happy Cats

Werkboek

Promotie: Werkboek + Handboek

Werkboek & Handboek

Welkom Puppy

Welkom Puppy • Opvoeding

Honden zoals ze echt zijn

Honden algemeen

preview12_frontcover_350_tilted.png
preview12_promotie_tweeboeken_samen_350px.jpg
boek-joke-monteny.jpg
boek-chris-dusauchoit.jpg

 

Onze gedragsbegeleiders brachten deze nuttige informatie bij elkaar.

Je kan nog meer artikels lezen bij onze reeks 'tips' op onze website!

 

Bekijk ons aanbod workshops, masterclasses, lessen en lezingen