Overslaan en naar de inhoud gaan

WelloPet brengt de beste zorgen naar je scherm

Kat laptop

WelloPet brengt de beste zorgen naar je scherm

Het Corona-virus betekende enkele weken terug een stopzetting van onze vele workshops en events. Omdat WelloPet haar kennis wil blijven delen met iedereen, organiseren we de komende weken onze eerste webinars, waar je alles te weten komt over de vacht van je hond of kat.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE WEBINARS

"Initiatie huid en vacht": Kat – zondag 5 april, 14u
Wendy van Cats Only spreekt over "Klitvrije katten" – vrijdag 10 april, 19u30
"Initiatie huid en vacht: Hond" – zaterdag 11 april, 14u
"Puppy coaching" door Joke Monteny - zaterdag 18 april, 14u
"Stressvrije hond dankzij massage" door Kate & Dogs - zaterdag 9 mei, 14u

 

EIGEN EXPERTS EN BUITENLANDSE EXPERTISE

Aftrappen doet onze kattentrimster Annick Claeys deze zondag 5/04 met een sessie huid en vacht van de kat. Ook hondentrimster Shana Vleminckx deelt haar expertise graag met jullie op zaterdag 11/04, waar ze je alles vertelt over de vacht van je hond!

Daarnaast krijgen we ook nog ‘bezoek’ van de Nederlandse Wendy Govers – Van Thiel, die haar nieuwe boek ‘een klitvrije kat, zo doe je dat’ komt voorstellen aan de hand van 2 sessies. In haar eerste sessie op vrijdag 10/04 legt ze de focus op wat je preventief kan doen om vachtproblemen te voorkomen, op 24/4 gaat ze dieper in op hoe een vachtprobleem opgelost kan worden bij je kat. Deze sessies kosten €7,5, maar zijn gratis bij aankoop van haar boek of het combipakket.

Deze 4 workshops geven je de ervaring van onze leerrijke sessies, maar dan in je eigen woonkamer. Zo kan je meteen inpikken op wat je leert en het toepassen op je eigen huisdier. Daarnaast beloven we je een persoonlijke aanpak en steun je onze trimsters, die tijdens de Corona-crisis hun werk tijdelijk moesten stopzetten.

HOE DOE IK MEE AAN ZO'N WEBINAR?

Het is heel simpel. Je hebt enkel Zoom nodig, een videochat-app die beschikbaar is voor alle devices. Je kan deze hier al downloaden en installeren. Via de link die je krijgt na aankoop van je ticket, kan je de webinar volgen op het afgesproken tijdstip. Meer info lees je hier.

 

webinars